B&B Wapen van Kattendijke


Over passie gesproken

Tegenover een monumentaal kerkje en een oude muziektent, op loopafstand van Nationaal Park de Oosterschelde en op steenworp afstand van het historische Goes, vind je B&B Wapen van Kattendijke met drie heerlijke gastenverblijven en een heleboel extra’s.

Twee gastenverblijven zijn op de bovenverdieping, één in de mediterrane tuin. Het moderne airco systeem houdt de verblijven in elk seizoen op een aangename temperatuur, bad- en bedlinnen zijn van opperbeste kwaliteit en elk gastenverblijf heeft eigen relaxstoelen, koffie & thee faciliteiten en natuurlijk wifi.

'Onder de Toren' heeft een eigen opgang aan de buitenzijde van het pand, een zonnig dakterras met lounge stoelen, een aparte toiletruimte en een luxueuze en suite badkamer met inloopdouche.

'De Lantaarn' is ruim en licht, terwijl de oude luiken voor de grote raamnissen ervoor zorgen dat je de kamer goed kunt verduisteren. Dit verblijf biedt uitzicht op de prachtige tuin met de vijver. Via een ruime overloop kom je in je sfeervolle badkamer. Het toilet is gescheiden van de badkamer.

'Wapen van Zeeland' ligt in de zonnige tuin en heeft een eigen veranda met zicht op de tuin en de vijver. Ook dit gastenverblijf is voorzien van een luxueuze badkamer en suite met inloopdouche en toilet.

Op zomerse dagen wachten voor ieders gebruik de tuin en de prachtige veranda en in de winter brandt binnen de houtkachel. Koken en lekker eten en drinken zijn de passie van de gastheer- en vrouw. 's Morgens word je in het sfeervolle oude café aan de lange cafétafel verwend met een verrassingsontbijt en bij het table d'hôtes-arrangement kun je aanschuiven voor een viergangen vega & vis diner, waarbij lokale producten van het seizoen de hoofdrol spelen.

Type

B&B

Max. capaciteit 6
B&B Wapen van Kattendijke Kattendijke, Zeeland

Aan het dorpsplein van het idyllische dorpje Kattendijke, op loopafstand van de Oosterschelde, ligt B&B 'Wapen van Kattendijke'. Vanaf de dijk kijk je op het Nationaal Park de Oosterschelde met in de verte de Zeelandbrug, Zierikzee en Stavenisse. Aan de andere kant, uitkijkend over het vaste land, zijn de typische contouren van Goes en de omliggende dorpjes met hun kerktorens zichtbaar. Voor natuurliefhebbers wacht buiten het dorp het voormalige Wijtvliet waar tal van vogels te spotten zijn. Ook langs de Oosterschelde liggen afgeschermde vogelgebieden. Bij hoogwater kan er gezwommen worden bij de oude haven en bij laagwater is het mogelijk een maaltje oesters te plukken. Even buiten het dorp ligt aan de Oosterschelde een bekende duikersspot. De Goese Golf, het grootste golfcomplex van Zeeland, ligt op 3 kilometer van de B&B. Het stadje Goes is vlot bereikbaar en heeft een gezellig centrum met overdekte terrassen rond de Magdalena Kerk en een rijk cultureel aanbod. Ook voor een uitstapje naar de stranden van Walcheren, de steden Middelburg en Veere en ook de Belgische steden Brugge, Gent en Antwerpen, is Kattendijke een goede uitvalsbasis.

Historie

Het prachtige pand waar nu de B&B is, was ruim 100 jaar in bedrijf als dorpscafé. In 2012 werd het een woonhuis. Tien jaar later vielen de huidige eigenaren er als een blok voor. Met veel zorg hebben zij het pand nieuw leven ingeblazen door het verder op te knappen en er een B&B van te maken.

B&B Wapen van Kattendijke Ilona en Dick
Dorpsstraat 32
4474 AE Kattendijke
Zeeland
Nederland
+31 6 21387962
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Wapen van Kattendijke

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 130,- per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
  • Table 'd hôtes arrangement € 50,- per persoon.
  • Lunchpakket € 10,00 per persoon.
  • Onder de Toren: kinderbedje € 10,- per kind (max 2).

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's