Buitenplaats Duinbeek


Buitenplaats aan de Zeeuwse kust

Over de ideale ligging gesproken: Buitenplaats Duinbeek ligt in De Mantelinge, een beschermd natuurgebied aan de Walcherse kust. Het vakantiehuis ligt buiten het dorp Oostkapelle, aan de bosrand, onderaan de duinen en vlakbij het strand. Op het landgoed staan drie gebouwen. Die staan, met voor elk gebouw een eigen tuin, op een groot perceel aan het einde van een oprijlaan geflankeerd door bomen. Rond de gebouwen zijn verschillende gazons, weiden, bos, een boomgaard, diverse terrassen en een gracht met uitloop naar een kreekje in het bos.

Eén van die gebouwen, de tuinderswoning, is recent fraai verbouwd tot vakantiewoning voor maximaal acht personen. Op de begane grond wachten de eetkeuken (compleet met inductiefornuis, oven, wasmachine, koelkast met vriesvak, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat en al het gebruikelijke keukengerei), de zitkamer met houtkachel en een grote slaapkamer met badkamer en apart toilet. Op de verdieping zijn nog eens drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een tweede badkamer met toilet en douche.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 8
Buitenplaats Duinbeek Oostkapelle, Zeeland

U weet dat u in Zeeland bent als de lucht zilt wordt en het uitzicht weids. Daarbij heeft Zeeland de meeste zonuren van heel Nederland. Walcheren is de vakantieplek bij uitstek, met de perfecte combinatie van zee, strand, duinen, bossen, polders, historische dorpen en steden. Uw vakantieadres is aan de rand van het dorp, onderaan de duinen en praktisch aan zee. Fietsen, wandelen, zwemmen, paardrijden, lekker eten, cultuur snuiven en winkelen horen allemaal tot de mogelijkheden. Vanaf de vakantiewoning loopt u via charmante paadjes in een half uurtje naar Oostkapelle met zijn winkels en restaurantjes. Middelburg en Veere zijn tien kilometer verderop en Domburg ligt op slechts drie kilometer.

Historie

Rijksmonument Duinbeek kent een geschiedenis die teruggaat tot de 14de eeuw. De oorspronkelijke vesting is tijdens de belegering van Middelburg in 1572 verwoest. In 1715 is op die plek de huidige buitenplaats in classicistische stijl gebouwd. In de structuur en deels in details is deze architectuur mooi bewaard gebleven. Momenteel is Duinbeek vooral een prachtig gerenoveerd en goed onderhouden familieonderkomen.

Buitenplaats Duinbeek Marinus Geuze
Duinbeekseweg 21
4356 CD Oostkapelle
Zeeland
Nederland
+31 6 53432865
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Buitenplaats Duinbeek

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf €995,- tot € 1895,- per week op basis van acht personen.
  • Schoonmaakkosten €140,-, optioneel linnengoed is niet in de prijs inbegrepen
  • Prijzen voor een (lang) weekend of midweek op aanvraag.
  • toeristenbelasting €2,- p.p. per nacht

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's