Stuur een reserveringsverzoek

Archeon


Kinderparadijs

Archeon is een wereld vol geschiedenis waar je samen met je kinderen kunt ontdekken hoe er vroeger, ten tijden van de Romeinse tijd, in de prehistorie of in de middeleeuwen, geleefd werd. Om het uitje nog even te rekken zijn de slaapkamer van de schoenmaker, wever en schrijnwerker ingericht. De authentieke, middeleeuwse kamers, zijn ook hedendaags comfortabel. Met eikenhouten vloeren, mooie meubelen en een royaal eikenhouten bed (tweepersoonsbed en 2 of 3 enkele bedden). Je kunt er zelf een kopje Nespresso of thee zetten. Douchen doe je bij het toiletgebouw.

In de ochtend is er een heerlijk ontbijt en daarna nóg een hele dag om Archeon te ontdekken. Je kinderen kunnen ook boogschieten en kanovaren, een speurtocht houden of ouderwets de speeltuin in. ’s Avonds wordt het avontuur afgesloten met een gezellig kampvuur.

Type

B&B

Max. capaciteit 15
Archeon Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Archeon in Alphen aan den Rijn is een wereld vol geschiedenis. Ontdek hier zelf hoe er in vroeger tijden geleefd werd, in de prehistorie of in de middeleeuwen. Je kunt zelf mee doen aan allerlei activiteiten, zoals zwaardvechten, kalligraferen en boogschieten! Duik in de geschiedenis en laat je verbazen.

Historie

Archeon is al sinds jaar en dag een begrip. Wandel door het Archeon en leer alles over het dagelijks leven van mensen die honderden of zelfs duizenden jaren terug in Nederland leefden. Maak zelf vuur, zie hoe een smid werkt, neem boogschietles, bak brood, en kijk naar de gevechten tussen strijders van weleer.

Archeon Monique Veldman
Archeonlaan 1
2408 ZB Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Nederland
+31 172 447744
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Archeon

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 225,- per kamer voor twee personen.
  • € 87,50 elke extra persoon.
  • € 1,50 p.p. toeristenbelasting.
  • € 25,- voor een kinderbed.
  • Tarieven zijn per nacht.

Arrangementen

Middeleeuwse vakantie

Boek je een middeleeuwse vakantie dan krijg je bij binnenkomst mooie middeleeuwse kledij aan. De Archeotolk leid je rond, waarna je kunt kiezen wat je gaat doen. Er zijn tal van bezigheden zoals broodbakken, de maaltijd voorbereiden, houthakken, helpen in de tuin of de stallen of bij een van de ambachtslieden. Je kunt genieten van de heerlijke middeleeuwse gastronomie, je verdiepen in de voedingsleer van toen en vergeten groenten opnieuw ontdekken.

€ 225,00 per kamer, o.b.v. 2 personen
€  87,50 per extra persoon
€    1,50 p.p. toeristenbelasting
Maximaal 5 personen per kamer
3 kamers beschikbaar

Bed & Breakfast

Slapen in de middeleeuwen en overdag genieten van het park!

U overnacht in de slaapkamer van de schoenmaker, wevershuis of schrijnwerker. Mooie ruime vertrekken en duurzaam ingericht met eiken houten vloer, mooie meubelen en een royaal eiken houten, tweepersoons-bed en 2 of 3 enkele bedden. In de avond of ochtend kunt u zelf een kopje nespresso-koffie of thee zetten. Uiterst comfortabel, ruim en sfeervol. Bij ons toiletgebouw kunt u terecht voor een verfrissende douche.

Tarieven

€ 225,00 per kamer, o.b.v. 2 personen
€   87,50 per extra persoon
€    1,50 p.p. toeristenbelasting
Maximaal 5 personen per kamer
3 kamers beschikbaar

*Tarieven incl. overnachting, ontbijt, en toegang tot het park.
Bedden zijn opgemaakt. Handdoeken dient u zelf mee te nemen.
 

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek